Parjoale de fasole

Printeaza

Parjoale de fasole din: fasole boabe, orez, ceapa, ulei, pesmet, sare si piper.

Ingrediente:Retete_1

  • 400 g fasole boabe
  • 100 g orez
  • 2 cepe
  • 150 ml ulei
  • 100 g pesmet
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Inmuiaţi fasolea de pe o zi pe alta, fierbeti-o, schimbând apa de 2 ori, apoi scurgeţi-o si faceţi din ea un piure. Amestecaţi piureul cu orezul fiert separat si cu ceapa tocată mărunt şi călită în 50ml ulei. Formaţi din acest amestec pârjoale, cu palmele umede, şi tăvăliţi-le prin pesmet. Prăjiti-le în ulei pe ambele părţi. Serviti-le cu murături.

 

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.