Parjoale de conopida cu marar

Printeaza

Parjoale de conopida cu marar din: conopida, pâine, mărar, lapte, ceapa, ulei, oua, pesmet, sare, piper.

 

Ingrediente:Parjoale_de_conopida_cu_marar

  • 1 conopida
  • 2-3 felii pâine
  • 1 legătură mărar
  • 100 ml lapte
  • 2 cepe
  • ulei
  • 2 ouă
  • pesmet
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Cureti şi speli conopida. O rupi în bucheţele şi o pui la fiert în apa cu sare, în care adaugi şi puţin lapte.

Când e gata, scurgi şi pasezi cu furculiţa.

Feliile de pâine le înmoi în lapte, le storci şi le fărâmiţezi cu mâ­na deasupra piureului de conopidă.

Pui ceapa tăiată mărunt peste conopidă. Adaugi ouăle bătute, verdeaţa tăiată fin şi amesteci.

Pui sare şi piper după gust şi puţin pesmet, în cazul în care compoziţia e moale.

Pârjoalele, le dai prin pesmet si le prăjeşti în ulei. Le scoţi pe un prosop de hârtie aborbant şi le serveşti.

Parjoale de conopida cu marar

Parjoale_de_conopida_cu_marar

Pofta buna!

 

 

 

 


poate iti place si:

Crochete din carne de miel

Parjoale din cartofi cu pesmet

Parjoale din cartofi cu pesmet din: cartofi, ceapa, usturoi, margarina, marar, patrunjel, pesmet, sare, piper. Ingrediente: 1 kg cartofi 1 ceapă 3 căţei de usturoi pătrunjel mărar 200 g pesmet 70 g margarină sare piper   Mod de preparare: Se spală cartofii şi se pun la fiert cu tot cu coajă. După ce au fiert, […]

 

 

Pofta buna!

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.