Parjoale de cartofi

Printeaza

O reteta simpla de parjoale de cartofi din: cartofi, morcovi, ceapa, patrunjel, usturoi, sare si untdelemn.

Ingrediente:Parjoale de cartofi

  • un castron de cartofi fierţi
  • 2-3 morcovi
  • o ceapă
  • o rădăcină de pătrunjel
  • 2-3 căţei de usturoi sau 2-3 fire de usturoi verde
  • sare
  • untdelemn

 

Mod de preparare:

La un castron de cartofi fierţi, zdrobiţi, se pune o mână de mor­cov ras, o mână de zarzavat (ceapă, pătrunjel) tocat foarte mărunt şi se prăjesc împreună. Se adaugă usturoiul (reţeta iese mai gustoasă cu usturoi verde) şi se „rotunjeşte” compoziţia cu făină.

Ştim că nu o să se mai desfacă la prăjit atunci când nu se mai ia de pe mână. Se modelează pârjoluţele şi se prăjesc în tuci, în untdelemn încins.

 

Poftă bună!

Incoming search terms:

  • parjoale din cartofi

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.