Parjoale cu salata

Printeaza

Parjoale cu salata din: ceapa, piept de pasare, ou, patrunjel, sare, piper, rosii cherry, paine ciabatta, masline, ulei de masline, usturoi, aceto balsamico alb.

Ingrediente:Parjoale_cu_salata

  • 1 ceapa
  • 400 g piept de pasare tocat
  • 1 ou
  • 2 linguri patrunjel tocat
  • sare
  • piper

salata:

  • 400 g rosii cherry
  • 2 cepe rosii
  • 1 paine ciabatta
  • 150 g masline verzi
  • 4 linguri ulei de masline
  • 1 catel de usturoi
  • 1,5 linguri aceto balsamico alb

 

Mod de preparare:

Se framanta carnea cu ceapa tocata, ou, sare, piper si patrunjel. Se da la frigider 30 de minute. Cu mainile umede, se modeleaza bilute din acest amestec, se unge cu ulei si se asaza pe gratarul mediu de incins 25 de minute.

Se întorc în tot acest timp, cu ţepuşa, ca să se coacă uniform. Pentru salată, se taie roşiile jumătăţi şi se amestecă într-un castron cu ceapa tăiată semi­luni. Se adaugă măslinele şi se amestecă. Se taie pâinea cu- buleţe şi se prăjeşte fără adaos de grăsime, apoi se toarnă 1 lin­gură ulei.

Se prepară un dressing din restul de ulei, usturoi pisat şi oţet balsamic. Se repartizează salata în boluri şi se stropeşte cu dressing. Se serveşte cu pâr­joale şi crutoane.

Parjoale cu salata

Parjoale_cu_salata

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.