Parjoale cu fasole

Printeaza

O reteta gustoasa de parjoale din: fasole boabe, orez, ceapa, ulei, pesmet, usturoi, sare, piper.

Ingrediente: Parjoale cu fasole

  • 400g fasole boabe
  • 100g orez
  • 2 cepe
  • 150ml ulei
  • 130g pesmet
  • 3 căţei de usturoi
  • sare
  • piper

Mod de preparare:

Puneţi fasolea aleasă la înmu­iat, de pe o zi pe alta şi fierbeţi- o schimbând apa de două, trei ori. Scurgeţi-o de apă şi faceţi din ea un piure. Fierbeţi orezul în apă cu sare, scurgeţi-l şi puneţi-l în piureul de fasole. Adă­ugaţi ceapa şi usturoiul, tocate mărunt şi călite în 50ml ulei.

Formaţi pârjoalelele cu palmele umede şi treceţi-le prin pesmet. Prăjiţi-le în ulei încins până se rumenesc bine pe ambele părţi. Scoateţi-le pe şerveţele.

 

Parjoale cu fasole

Parjoale cu fasole

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.