Parfeu de cafea

Printeaza

Parfeu de cafea

Ingrediente:Parfeu de cafea

  • 3 ouă
  • 2 gălbenuşuri
  • 1 plic vanilie
  • 4 linguri esenţă de cafea
  • 130 g zahăr
  • 400 g frişca

 

Mod de preparare:

Ouăle se bat cu telul (la bain-marie) cu zahărul şi vanilia. Cînd s-au înfierbîntat se iau de pe foc şi se bat pînă ce s-au răcit.

Se încorporează cu frişca bătută spumă şi se pune într-o formă de parfeu.

Se bagă la frigider 8-10 ore. Se răstoarnă pe un platou si se garniseşte cu friscă bătută si cu zahăr

 

Pofta buna

!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.