Parfe de mure

Printeaza

Parfe de mure din: lapte condensat, frisca, esenta de vanilie, mure, nuga.

Ingrediente:Parfe de mure

  • 200 ml lapte condensat
  • 500 ml frisca lichida
  • 2 lingurite esenta de vanilie
  • 200 g mure sau zmeura
  • 100 g nuga alba, rupta bucati mici

 

Mod de preparare:

Tapetează cu folie adezivă o formă de chec de 1 litru. Bate frişca cu laptele condensat şi esenţa de vanilie 3-4 min, până când compoziţia se îngroaşă.Adaugă fructele, nuga şi amestecă.

Toarnă compoziţia în formă, nivelează suprafaţa şi dă la congelator minim 4 ore sau peste noapte.

Parfe de mure

Parfe de mure

Pofta buna!

 

1 comentariu

  1. Daniela Melinte

    Imi dai si mie din parfe-ul asta?

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.