Parfe de fructe

Printeaza

Parfe de fructe din: zahar, lapte, frisca, fructe, ou.
Ingrediente:Parfe de fructe

  • 150 g zahar
  • 150 ml lapte
  • 500 g frisca batuta
  • 250 g fructe de sezon (piersici, caise, mure, zmeura etc)
  • 1 ou
  • 2 pliculete zahar vaniliat

Mod de preparare:

Intr-o cratita, se amesteca zaharul, zaharul vanilat, laptele, galbenusul si albusul de ou si se pune sa fiarba, amestecand continuu, pana incepe sa se ingroase compozitia.

Se da apoi vasul la o parte si se lasa la racit. Se adauga apoi treptat fructele, curatate de coaja si zdrobite  sau taiate bucatele foarte mici dupa gust si se amesteca.

Se toarna apoi treptat frisca batuta, amestecand usor cu o lingura de lemn sau cu telul pana se omogenizeaza bine.

Compozitia se desarta in forme si se pun la congelator.

 

Pofta buna!

Incoming search terms:

  • parfe cu fructe

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.