Parfe de capsuni

Printeaza

 

 

O reteta delicioasa de parfe de capsuni din: capsuni, frisca, zeama de lamaie, sare, zahar si albusuri.

Ingrediente: Parfe de capsuni

  • 200 g căpşuni
  • 200 ml frişca sau smântână de casă
  • 150 g zahăr
  • 2 albuşuri
  • 1 linguriţă zeamă de lămâie
  • sare

 

Mod de preparare:

Pe baie de aburi baţi albuşurile spumă cu 75 g zahăr, zeama de lămâie şi un praf de sare. Iei vasul de pe foc, mai baţi puţin albuşurile şi le laşi să se răcească. Baţi frişca, o laşi 15 minute la rece.

Speli căpşunile, le tai mărunt, le amesteci cu zahărul rămas, adaugi frişca şi albuşurile bătute spumă şi omogenizezi compoziţia. Aşezi parfeul în cupe şi-l dai la congelator pentru 3-4 ore.

 

Pofta buna!

Incoming search terms:

  • parfe de capsuni

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.