Parfait de vişine

Printeaza

O reteta de parfait de visine din: visine, iaurt, mascarpone, zahar, zahar vanilat, suc de portocale, suc de lamaie, gelatina si cafea.

Ingrediente:Parfait de vişine

  • 175 g vişine
  • 200 g iaurt
  • 200 g mascarpone
  • 2 linguri zahăr
  • 1 lingură zahăr vanilat
  • 1 lingură suc de portocale
  • 2 linguri suc de lămâie
  • 5 g gelatină
  • 4 ceşti de cafea
  • suport de pergament

 

Mod de preparare:

Puneţi deoparte câteva vişine pentru ornat, iar restul de vişine le mărunţiţi. Amestecaţi iaurtul cu mascarpone, zahărul, vişinele tocate, suc de portocale şi suc de lămâie.

Înmuiaţi gelatina în apă rece timp de 10 minute, apoi dizolvaţi şi o înglobaţi în compoziţia de iaurt şi mascarpone. Luaţi 4 ceşcuţe de cafea şi le tapaţi cu suport de pergament, astfel încât să rămână în exterior circa 3 cm.

Turnaţi crema în ceşti şi le daţi la congelator pentru 3 ore. Scoateţi suporturile de hârtie cu tot cu conţinut şi le răsturnaţi în farfurii. Puteţi orna cu vişine şi ciocolată rasă.

Parfait de vişine

Parfait de vişine

Pofta buna!

 

1 comentariu

  1. Adriana Valentina

    Parfait de vişine, si ai spus totul

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.