Papricaş din carne de vită cu cartofi

Printeaza

Papricaş din carne de vită cu cartofi

Ingrediente:Papricaş din carne de vită cu cartofi

  • 700 g carne de vită
  • 1 lingură de bulion pastă
  • 1 /2 linguriţă de boia iute
  • 120 g ulei
  • 2-3 cepe
  • 1 kg cartofi
  • sare
  • piper
  • cimbru
  • 200 g smantană
  • 1 legătură de pătrunjel

 

Mod de preparare:

Carnea se taie bucăţi mai mici, se sărează şi se înăbuşe în ulei. Cînd este gata, se pun ceapa tocată, făina, boiaua, bulionul, cimbrul şi piperul, apoi se stinge cu supă sau apă.

Se fierbe circa 1 1/2 oră, pînă ce carnea este aproape gata se mai adaugă cartofii curăţaţi şi tăiaţi cuburi mai mari şi se mai fierbe circa 20 minute.

Cînd este gata se presară pătrunjel tocat. Smantana se serveşte separat.

 

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.