Papricas de ciuperci

Printeaza

Papricas de ciuperci

Ingrediente:Papricas de ciuperci

  • 1 kg ciuperci
  • 2 cepe
  • 1 kg cartofi
  • verdeaţă
  • 100 ml ulei
  • 500 g făină
  • boia
  • sare

 

Mod de preparare:

Ceapa curăţată o speli şi o toci mărunt, după care o căleşti în ulei.

Adaugi făină şi o căleşti împreună cu ceapa câteva minute, apoi stingi cu supă sau apă. în acest sos pui ciupercile tocate mărunt şi puţin călite, lăsându-le să fiarbă circa 30 de minute la foc slab.

Le serveşti cu cartofi fierţi în apă cu sare şi verdeaţă tăiată mărunt.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.