Papricas de cartofi cu naut

Printeaza

Papricas de cartofi cu naut din: cartofi, naut fiert, ceapa, boia dulce, sare, ulei, verdeata.

Papricas de cartofi cu naut

Ingrediente:

  • 8 cartofi
  • 1 cana naut fiert
  • 2 cepe
  • 1 lingurita boia de ardei dulce
  • sare
  • 2 linguri ulei
  • 1 legatura verdeata

Mod de preparare:

Cepele curăţate le tai mărunt şi le căleşti în ulei, în oala în care pregăteşti mâncarea. Le înăbuşi cu puţină apă fiartă, iar după 3 minu¬te adaugi cartofii tăiaţi cubuleţe şi amesteci bine. Adaugi apoi boa¬bele de năut, boiaua de ardei şi amesteci din nou.

Torni apoi apă clocotită, cât să acopere legumele şi laşi să fiarbă împreună 20 de minute. La final adaugi sarea şi uleiul. Când serveşti papricaşul, presari în fiecare farfurie verdeaţa tocată mărunt.

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.