Papricaş de berbec

Printeaza

Papricaş de berbec

Ingrediente:Papricaş de berbec

  • 1,400 kg carne dc berbec
  • 1 linguriţă boia de ardei
  • 3 cepe
  • 3 linguri sman­tană
  • 1 păhărel rom
  • 300 g cartofi
  • 2 linguri făină
  • 2 ouă
  • sare
  • unt

 

Mod de preparare:

Carnea se spală bine, se taie bucăţi şi se sotează cu ceapa tocată, apoi se pune boiaua, sare, 1/2 lingură făină, 1/2 1 apă şi se fierbe circa 1 oră.

Cînd carnea este fiartă se pune smantană şi romul şi se mai fierb cîteva minute.

Se serveşte cu găluşte de cartofi .

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.