Papara moldoveneasca

Printeaza

Papara moldoveneasca

Ingrediente:Papara moldoveneasca

  • 6 oua
  • 200 g brânza de oaie
  • 50 g unt
  • 1 l lapte
  • 300 g malai
  • sare
  • smântâna

 

Mod de preparare:

Se prepara o mamaliguta ceva mai moale, se adauga brânza sfarâmata si se amesteca bine.

Se desarta manaliguta într-o tava unsa cu unt, se netezeste si, cu ajutorul unui polonic cu dosul uns cu unt, dupa care tava se întroduce în cuptor.

Când ouale (albusurile) s-au închegat, se scot din cuptor si se servesc imediat fierbinti cu smântâna sau cu iaurt.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.