Papiote de pui cu ţelină si scortisoară

Printeaza

O reteta delicioasa de papiote de pui cu telina si scortisoara din: piept de pui, telina, morcov, bacon, ulei, scortisoara, miere, sare si piper.

Ingrediente:Papiote de pui cu ţelină si scortisoară

  • 600 g piept de pui
  • 500 g telina
  • 1 morcov mare
  • 200 g bacon taiat in felii subtiri
  • 1 lingura scortisoara
  • 150 ml ulei
  • 3 linguri miere
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Curatati carnea de pielite, spalati-o, scurgeti-o de apa si stergeti-o cu servetele. Taiat apoi pieptul de pui, astfel incat sa obtineti felii subtiri de carne.

Bateti-le usor cu ciocanul de snitele, ungeti-le cu miere si presarati-le cu scortisoara, sare si piper.

Puneti feliile de carne pe cate o felie de bacon, rulati si prindeti cu scobitori. Curatati telina si morcovul de coaja, spalati-le si dati-le pe razatoarea mica.

Adaugati oul, un praf de sare si piper si amestecati bine.

Puneti intr-o tava pe hartie de copt cate o lingura din amestecul de telina si morcov, apoi deasupra fiecarei gramajoare puneti cate o papiota de pui si presati.

Puneti tava in cuptorul incins si coaceti la foc potrivit pana cand papiotele se rumenesc bine.

Papiote de pui cu ţelină si scortisoară

Papiote de pui cu ţelină si scortisoară

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.