Papiote de vitel cu ciuperci

Printeaza

Papiote de vitel cu ciuperci din: pulpa de vitel, sunca, bacon, ciuperci, ceapa, usturoi, vin, ulei, patrunjel, sare, piper.

Ingrediente:Papiote_de_vitel_cu_ciuperci

  • 4 felii pulpă de viţel
  • 2 felii şuncă
  • 50 g bacon
  • 500 g ciuperci albe
  • 500 g ciuperci de pădure
  • 2 cepe
  • un căţel usturoi
  • 100 ml vin alb
  • 6 linguri ulei
  • pătrunjel
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

In două linguri de ulei încins se pun la călit picioruşele ciupercilor, o ceapă tocată, şunca şi baconul tăiate mărunt. Se lasă pe foc 10 minute, amestecând.

Carnea se bate cu ciocanul şi în fiecare felie se repartizează amestecul cu ciuperci. Se rulează şi se 4 prind cu sfoară de bucătărie.

In două linguri de ulei se rumenesc papiotele de carne, se presară sare si piper, se toarnă vinul, se lasă să ajungă la punctul de fierbere, se micşorează focul, se pune capac şi se lasă 20 de minute.

Pălăriile ciupercilor, cealaltă ceapă tocată şi usturoiul tăiat felii se pun la călit în uleiul rămas. Se presară sare şi piper.

Apoi, se adaugă în vasul în care sunt papiotele cu 10 minute înainte de terminarea termenului de 20 de minute. Se servesc cu pătrunjel.

Papiote de vitel cu ciuperci

Papiote_de_vitel_cu_ciuperci

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.