Papiote de morun cu mustar

Printeaza

Papiote de morun cu mustar din: rondele de morun, lamai, unt, mustar, hasmatuchi, marar, ciboulette, sare si piper.

Ingrediente:Papiote_de_morun_cu_mustar

  • 4 rodele de morun de 150 g fiecare
  • 2 lamai
  • 20 g unt semisarat
  • 2 linguri de mustar
  • 2 fire de hasmatuchi
  • 2 fire de marar
  • 6 fire de ciboulette
  • sare si piper macinat

 

Mod de preparare:

Spălaţi şi ştergeţi peştele. Săraţi şi piperaţi. Tăiaţi 1 lămîie în rondele. Radeţi coaja celeilalte lămîi şi stoarceţi sucul. Amestecaţi într-un bol untul înmuiat şi tăiat bucăţi, muştarul, sucul de lămîie, sare şi piper. Incălziţi cuptorul la 220°C.

Decupaţi patru pătrate mari de pergament. Puneţi rondelele de morun deasupra şi ungeţi-le cu untul amestecat cu muştar. Adă­ugaţi feliile de lămîie. împăturiţi cît mai strîns papiotele de per­gament. Băgaţi la cuptor şi lăsaţi să se facă timp de 20 de minute.

Scoateţi papiotele şi aşezaţi-le pe farfurii. Tăiaţi hîrtia deasupra cu un cuţit, piperaţi, presăraţi hasmaţuchi, mărar şi ciboulette tocate. Serviţi imediat.

Papiote de morun cu mustar

Papiote_de_morun_cu_mustar

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.