Paparada (omleta) ungureasca

Printeaza

O ceapă mică tăiată mărunt se căleşte puţin în ulei. 2 ardei graşi, tăiaţi în 4-5 felii, pe lung, se adaugă peste ceapă şi se lasă puţin la călit, nu prea mult, astfel încât să rămână crocanţi.

Se adaugă o roşie potrivită tăiată bucăţi nu prea mari, se lasă să se înmoaie bine. 5 ouă se bat bine, se pune sare după gust şi se răstoarnă peste celelalte ingrediente în tigaie.

Se prăjeşte omleta, mai puţin sau mai tare, după preferinţă.

 

Paparada (omleta) ungureasca

Paparada (omleta) ungureasca

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.