Papara de paine cu telemea

Printeaza

Papara de paine cu telemea din: paine, lapte, oua, branza, unt, cas, cascaval, smantana, pesmet.

Ingrediente:Papara de paine cu telemea

  • 10 felii de pâine
  • 2 ceşti lapte
  • 3 ouă
  • 4 linguri de brânză fărâmiţată sau telemea rasă
  • 100 g unt
  • 1 lingură caş
  • caşcaval ras
  • 1 lingură smântână
  • pesmet

 

Mod de preparare:

Tai dintr-o franzelă albă felii groase. Baţi două ouă şi le amesteci cu lapte. Inmoi feliile de pâine în compoziţie.

Ungi cu unt o cratiţă sau un vas de sticlă rezistent la foc şi pui pe fund un rând de pâine, deasupra presari brânza, continuând cu această alternanţă, până ce vasul se umple, având trei straturi.

In laptele rămas de la înmuiatul pâinii mai adaugi 1 ou bătut, smântână, puţină sare şi torni totul peste pâine. Presari caşcaval ras, pesmet fin, bucăţele de unt şi caş.

Dai papara la cuptorul încălzit din timp. Laşi jumătate de oră şi serveşti preparatul fierbinte.

 

Pofta buna!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.