Papara de mamaliguta

Printeaza

 Papara de mamaliguta

Ingrediente:Papara de mamaliguta

  • 350 g brînză
  • 750 g mămăligută pripită
  • 100 g unt
  • 2 ouă
  • sare
  • 2 linguri smîntînă

Mod de preparare:

Facem o mărnăliguţă pripită. Ungem cu unt un vas rezistent la foc. întindem un strat de mămăliguţă, de 3-4 cm. Peste el punem un strat de brînză de burduf sfărîmată, gros de 2 cm. Apoi alt strat de mămăliguţă. Deasupra presărăm brînză rasă.

Tăiem bucăţi de unt şi le punem peste mămăliguţă, din loc în loc. Dăm la cup­tor.

Papara se serveşte în vasul în care s-a copt.

 

Pofta buna!

1 comentariu

  1. Buna papara? 🙂

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.