Papanasi gustosi cu dulceata

Printeaza

Papanasi gustosi cu dulceata din: branza de vaca, zahar, faina, oua, bicarbonat, ulei, zeama de lamaie, smantana, dulceata.

Ingrediente: Papanasi_gustosi_cu_dulceata

  • 500 g brănză de vaca
  • 50 g zahăr pudră
  • 300 g făină
  • 3 ouă
  • 1/2 lingurită bicarbonat
  • 1-2 pliculete zahăr vanilinat
  • ulei pentru prăjit
  • o lingurită zeama de lămăie

Pentru servit:

  • smântânâ
  • dulceată

 

Mod de preparare:

Brânza se amestecă foarte bine cu zahărul si zahărul vanilinat. Se adaugă gălbenusurile si bicarbonatul stins cu zeamă de lămâie.

Se amestecă foarte bine, apoi se adaugă albuşurile bătute spumă. Se amestecă si se pune făina. Se amestecă din nou până ce se desprinde de mâini.

Aluatul se întinde pe masă, se decupează cu o formă mare si apoi cu una mică mijlocul, care se modelează într-o bilă. Se prăjesc în baie de ulei fierbinte, se scot pe servete de hârtie şi se servesc cu smântână si dulceată.

Papanasi gustosi cu dulceata

Papanasi_gustosi_cu_dulceata

 

 

 

 

 

 

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.