Papanasi cu urda si gris facuti la cuptor

Printeaza

Papanasi cu urda si gris facuti la cuptor din: urdă proaspătă, oua, zahăr vanilat, zahăr pudră, gris, ulei, smantana, dulceata de visine.

Ingrediente:Papanasi_cu_urda_si_gris_facuti_la_cuptor

  • 400 g urdă proaspătă
  • 2 ouă
  • 5 pacheţele de zahăr vanilat
  • 1-2 linguri zahăr pudră
  • 2 linguri griş
  • ulei pentru tavă
  • smântână
  • dulceaţă de vişine

Mod de preparare:

Amesteci urda cu ouăle, zahărul vani­lat, zahărul pudră, cu un praf de sare şi cu grisul şi dai compoziţia de mai sus la rece pentru circa 30 de minute.

Ungi o tavă cu ulei, aşezi papanaşii şi îi dai la cuptor timp de 40 de minute. Cât sunt fierbinţi, îi serveşti cu smântână şi dulceaţă deasu­pra, ambele reci.

Papanasi cu urda si gris facuti la cuptor

Papanasi_cu_urda_si_gris_facuti_la_cuptor

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.