Papanaşi cu dulceaţă de afine

Printeaza

Papanaşi cu dulceaţă de afine din: branza dulce de vaca, faina, zahar, bicarbonat, zahar vanilat, oua, coaja de lamaie, smantana, dulceata de afine, ulei.

Ingrediente:Papanasi_cu_dulceata_de_afine

  • 500 g branza dulce de vaca
  • 400 g faina
  • 100 g zahar
  • 10 g bicarbonat
  • 2 pliculete zahar vanilat
  • 2 oua
  • coaja rasa de la o lamaie
  • 500 ml smantana
  • 1 borcan dulceata de afine
  • ulei pentru prajit

 

Mod de preparare:

Baţi ouăle cu zahărul, coaja de lămâie, zahărul vanilat şi bicarbonatul. Adaugi treptat brânza şi faina. Modelezi din aluat bile potrivit de mari cărora le faci o adâncitură în centru şi capace pentru viitorii papanaşi, îi prăjeşti în baie de ulei şi îi scoţi pe şerveţele de bucătărie pentru a absoarbe excesul de grăsime. Serveşti papanaşii calzi cu smântână şi dulceaţă de afine, după gust.

Papanaşi cu dulceaţă de afine

Papanasi_cu_dulceata_de_afine

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.