Papanaşi cu dovlecei

Printeaza

Papanaşi cu dovlecei din: dovlecei, oua, branza de vaci, unt, faina si sare.

Ingrediente:Papanaşi cu dovlecei

  • 2-3 dovlecei
  • 2 ouă
  • 3 linguri brânză de vaci
  • 100 g unt
  • 2 linguriţe rase de făină
  • sare

 

Mod de preparare:

Cureţi dovleceii, îi dai pe răzătoarea cu ochiuri mari, li presari cu sare şi îi laşi într-o strecurătoare să se scurgă zeama. îi presezi apoi bine şi adaugi brânza fărâmiţată, ouă, faină şi amesteci bine.

Iei apoi cu o lingură înmuiată în apă rece din compoziţia de dovlecei şi pui cu grijă conţinutul în apă clocotită cu foarte puţină sare.

Fierbi papanaşii pe foc mic 5-6 minute, până se ridică, apoi îi scoţi pe o farfurie şi torni peste ei unt topit.

 

Poftă bună!

Incoming search terms:

  • papanasi din dovlecei
  • papanasi de dovlecei

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.