Papadie de orastie

Printeaza

Papadie de orastie

Ingrediente:Papadie de orastie

  • 500 g cartofi
  • 100 g ceafa afumată
  • 1 lingură oţet
  • 1,5 lingură untdelemn
  • sare
  • piper
  • mărar
  • 1 pahar smântână subţire
  • frunze de păpădie

 

Mod de preparare:

Cartofii se fierb, se curăţă, se taie felii sau cubulete. Păpădia bine spălată se toacă .Ceafa se taie cubuleţe se amestecă oţet, untdelemn, smântână, sare, piper, mărar .

Toate de mai sus se pun de-a valma într-un vas, că vor fi bună intrare ori însoţire de primăvară şi chiar simbol de înnoire.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.