Păpădie bănăţeană

Printeaza

Păpădie bănăţeană

Ingrediente:Păpădie bănăţeană

  • 1 kg de cartofi
  • 100 g unt
  • 3 linguri oţet
  • 1 legătură pătrunjel
  • 2 farfurii pline cu frunze de păpădie
  • 3 linguri untdelemn
  • sare
  • piper
  • paprică

 

Mod de preparare:

Cartofii se pun la fiert .Păpădia se toacă fâşii, pătrunjelul pastă cartofii odată fierţi, se curăţă si se taie felii subţiri.Se amestecă toate, cartofi, păpădie, pătrunjel, sare, piper, boia.

Se încinge unt într-o tigaie, se amestecă cu ulei şi oţet şi aşa, clocotită, se toarnă zeama peste salată.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.