Panna cotta cu conopidă

Printeaza

Se înmoaie în apă rece 4 foi de gelati­nă. Se fierb în apă cu sare 100 g bucheţele de cono­pidă cca 10 min. Se scurg şi se pasează cu 150 ml smântână. Se încălzesc 200 ml lapte şi se dizolvă înă­untru gelatina.

Se înglobează 75 g brânză gorgonzola tăiată cuburi. în piureul de conopidă se înglobează lapte, sare şi piper; se aşază în pahare şi se dă la frigider cca 4 ore. Se decojesc şi se taie cuburi 3 roşii. Se toacă şi se căleşte în ulei 1 căţel de usturoi; se adaugă roşiile şi se fierbe la foc moale cca 15 min.

Se condimentează cu sare, zahăr şi oţet balsamic alb. Se pasează şi se aşază peste panna cotta. Se garniseşte cu bucăţele de gorgonzola şi eventual busuioc.

Panna cotta cu conopidă

Panna cotta cu conopidă

Poftă bună!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.