Panna cotta cu căpşune

Printeaza

Panna cotta cu căpşune din: smantana, zahar, gelatina, vanilie, colorant alimentar rosu, capsune, gelatina rosie.

Ingrediente:Panna_cotta_cu_capsune

pentru baza:

  • 500 ml smantana
  • 75 g zahar
  • 3 foi gelatina
  • vanilie, dupa gust
  • cateva picaturi colorant alimentar rosu

pentru servit:

  • 500 g caspune
  • 3 pliculete gelatina de decor de culoare rosie

 

Mod de preparare:

Smântână, zahărul si vanilia se pun la foc şi, când încep să fiarbă, se trage vasul de pe aragaz. Se adaugă gelatina înmuiată în apă si colorantul, se amestecă bine si se pune într-un vas să se răcească în totalitate.

Se aşază apoi căpsunele si se pregăteşte gelatina de decor. Se toarnă si, după închegare, se dă la rece pentru 2 ore.

Panna cotta cu căpşune

Panna_cotta_cu_capsune

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.