Pangasius cu susan

Printeaza

O reteta de pangasius cu susan din: file de pangasius, oua, faina, susan, ulei, sare si piper.

Ingrediente:Pangasius cu susan

  • 1 kg file de pangasius
  • 3 oua
  • 3 linguri faina
  • 2 linguri susan
  • 2 linguri ulei
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Ungeţi tava cu ulei, de preferat, ulei de măsline. Aşezaţi peştele porţionat potrivit în tavă. Separat, bateţi ouăle bine, cu sare şi piper, apoi adăugaţi făina şi susanul, amestecând mereu pentru a nu se forma cocoloaşe. Turnaţi acest amestec peste bucăţile de peşte.

Acoperiţi tava cu folie şi puneţi-o la cuptor pentru 20 – 25 minute, apoi eliminaţi folia mai lăsaţi preparatul la cuptor, până când se rumeneşte uniform.

 

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.