Panettone farcito

Printeaza

Panettone farcito din: cozonac, lichior, ciocolata amaruie, portocale din dulceata, frisca.

Ingrediente:Panettone farcito

  • 1 cozonac preparat gata
  • 100 ml lichior (la alegere)
  • 50 g ciocolata amaruie tai­ata in bucati foarte marunte sau data prin razatoarea cu gauri mari
  • 100 g portocale din dulceata taiate in cuburi mici
  • 400 g frisca batuta bine

 

 

Mod de preparare:

Interiorul cozonacului il scobesti de la baza cu un cutit, in asa fel incat marginile sa ramana intregi, cam de 1 cm grosime.

Miezul scobit il faramitezi usor si il amesteci cu lichiorul, ciocolata si portocala. Apoi, adaugi cu grija frisca batuta.

Interiorul scobit il umpli cu compoztia de mai sus. Il pastrezi trei ore la frigider, dupa ce l-ai imbracat in frisca.

Panettone farcito

Panettone_farcito

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.