Panere de cascaval cu branza si masline

Printeaza

O reteta de panere de cascaval cu branza de vaca, masline negre, ardei galben, ardei rosu si masline verzi. Este o reteta pentru diabetici si nu numai.

Ingrediente:Panere de cascaval cu branza si masline

  • 250 g caşcaval
  • 150 g brânză de vacă
  • 50 g măsline negre
  • 50 g măsline verzi fără sâmburi
  • 1/2 ardei galben
  • 1/2 ardei roşu

 

Mod de preparare:

Dai caşcavalul pe răzătoarea mică. Ungi o tavă întinsă cu puţin ulei, apoi tapetezi cu hârtie de copt. Cu câte o lingură plină de caş­caval ras faci câteva grămă­joare, lăsând distanţă între ele, deoarece se topesc şi şă nu se contopească.

Dai la cuptor 5-6 minute, până se topesc şi se rumenesc puţin. Fiecare turtiţă fierbinte o iei din tavă cu ajutorul unui cuţit. Pe fundul unui pahar curat, cu grijă, dai forma de coşuleţ caşcavalului.

Laşi să se răcească, apoi le umpli cu brânză de vacă, ardei roşu şi galben tăiaţi cubuleţe. Ornezi cu 2-3 măsline negre şi verzi.

 

Poftă bună!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.