Pandispan

Printeaza

Pandispan

Ingrediente:Pandispan

  • 6 ouă
  • 6 linguri zahăr vanilat
  • 6 linguri făină
  • unt pentru uns forma

 

 

Mod de preparare:

Se bat ouăle întregi cu zahărul vanilat, bine de tot, până se fac ca o cremă, iar volumul lor a crescut de 2- 3 ori.

Se adaugă făina. Se mai amestecă puţin, se toarnă într-o formă unsă cu unt şi tapetată cu hârtie şi se coace la foc potrivit, o oră.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.