Pandispan de scortisoara cu capsune

Printeaza

Pandispan de scortisoara cu capsune din: migdale, unt, zahar dieteic, faina, praf de copt, scortisoara, ou, galbenus, esenta de rom, capsune.

Ingrediente:Pandispan_de_scortisoara_cu_capsune

  • 175 g migdale macinate
  • 175 unt topit
  • 175 g zahar dietetic
  • 75 g faina
  • 1 lingurita praf de copt
  • 20 g scortisoara
  • 1 ou
  • 1 galbenus
  • 1/2 fiola esenta de rom
  • 500 g capsune
  • 1 lingurita unt pentru unt

 

Mod de preparare:

Mixezi într-un bol untul moale, la temperatura camerei, împreună cu zahărul, oul, gălbenuşul, scorţişoara şi esenţa de rom. Adaugi făina cernută şi praful de copt şi omoge­nizezi. Tapetezi cu hârtie de copt şi ungi cu unt o tavă de 20×30 cm.

Torni compo­ziţia pentru aluat şi presari fructele. Introduci tava în cuptorul preîncălzit, la foc mic spre mediu, pentru 45 de minute. Inainte de a scoate prăjitura din cuptor, faci proba cu scobitoarea care va trebui să iasă cura­tă din aluatul copt.

Pandispan de scortisoara cu capsune

Pandispan_de_scortisoara_cu_capsune

Pofta buna!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.