Pandispan de gris cu piersici

Printeaza

Pandispan de gris cu piersici din: lapte, gris, zahar vanilinat, gris, oua, piersici.

Ingrediente:Pandispan de gris cu piersici

  • 500 ml lapte
  • 80 g zahăr
  • un plic zahăr vanilinat
  • 80 g griş
  • 3 ouă
  • 3 piersici

 

Mod de preparare:

Laptele cu zahărul vanilinat se pun la fiert si, când clocoteşte, se toarnă grisul în ploaie.

Se amestecă şi se lasă pe foc 7 minute, se adaugă zahărul, se amestecă şi se trage vasul de pe foc. Se lasă un pic să se răcorească.

Se adaugă ouăle, se amestecă şi se toarnă amestecul într-o formă de copt.

Se aşază piersicile feliate şi se dă la cuptor pentru 30 de minute.

 

Pandispan de gris cu piersici

Pandispan de gris cu piersici

 

 

 

 

 

 

 

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.