Pandispan cu scortisoara

Printeaza

Pandispan cu scortisoara din: faina, ulei, zahar, apa rece, otet, scortisoara, zahar vanilat, bicarbonat, praf de copt, margarina, sare.

Ingrediente:Pandispan_cu_scortisoara

  • 3 cesti de faina
  • 1 ceasca de ulei
  • 2 cesti de zahar
  • 2 cesti de apa rece
  • 3 linguri otet
  • 3 lingurite scortisoara
  • 2 plicuri zahar vanilat
  • 2 lingurite bicarbonat
  • 1 lingurita praf de copt
  • 1 lingura margarina
  • 1 varf de sare

 

Mod de preparare:

Se bate uleiul cu zahărul, după care se adaugă oţetul, apa, vanilia, făina în care s-au amestecat bicarbonatul şi praful de copt. La sfârşit se adaugă sarea şi scorţişoara.

Compoziţia formată se toarnă într-o tavă unsă cu margarină şi tapetată cu făină. Se pune la cuptor timp 45 minute.

Pandispan cu scortisoara

Pandispan_cu_scortisoara

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.