Panacotta

Printeaza

O reteta delicioasa de panacotta din: lapte, smantana, zahar, unt, frica, coaja de lamaie si zmeura.

Ingrediente:Panacotta

  • lapte 30 ml
  • smântâna lichida 30 ml
  • zahar 10 g
  • unt 5 g
  • frica lichida 60 g
  • coaja de lamâie 3 g
  • zmeura proaspata 60 g

 

Mod de preparare:

Se pune la fiert laptele, smântâna, untul si razatura de lamâie. Când începe sa fiarba se înlatura de pe foc si se adauga gelatina care a fost pusa în apa rece 3 minute.

Compozitia se lasa sa se raceasca si se adauga frisca batuta moale. Adaugam zmeura proaspata si punem totul în forme teflonate la frigider timp de 4 ore.

Se serveste rece cu sos de zmeura, sos de ciocolata si fructe proaspete.

Panacotta

Panacotta

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.