Panacota cu vanilie si ciocolata

Printeaza

Panacota cu vanilie si ciocolata din: frisca, lapte, zahar, ciocolata, esenta de vanilie, gelatina si frunze de menta.

Ingrediente:Panacota_cu_vanilie_si_ciocolata

  • 500 ml frisca lichida
  • 100 ml lapte
  • 100 g zahar
  • 200 g ciocolata
  • esenta de vanilie
  • gelatina
  • frunze de menta

 

Mod de preparare:

Punem 1 plic de gelatină în lapte, pentru a se dizolva. Punem frişca şi zahărul pe foc mic. Nu lăsăm să clocotească, amestecăm încontinuu 1 minut. Adăugăm laptele cu gelatină şi esenţa de vanilie. Turnăm compoziţia în cupe, pentru a se răci.

Topim ciocolata pe baie de abur şi o amestecăm cu 2 linguri de lapte. Turnăm ciocolată în 2 farfurii şi punem deasupra panacotta. Ornăm cu frunze de mentă şi bucăţele de ciocolată.

Panacota cu vanilie si ciocolata

Panacota_cu_vanilie_si_ciocolata

Pofta buna!

 

1 comentariu

  1. Anastasia Miron

    Mmmmm, ce pofta mi-ai facut

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.