Palmieri

Printeaza

Palmieri din: aluat, zahar brun, lapte.

Ingrediente:

  • un pachet de aluat
  • 4 linguri de zahăr brun
  • un pahar de lapte

 

 

 

Mod de preparare:

Preîncălziţi cuptorul la 210° C. întindeţi aluatul şi decupaţi-i marginile pentru a obţine un dreptunghi.

Pudraţi dreptunghiul cu trei linguri de zahăr brun. Presaţi zahărul cu ajutorul unei linguri ca să intre bine in aluat.

Rulaţi aluatul pe lungime de la fiecare capat până aţi ajuns la mijloc şi aţi obţinut forma de palmier.

Tăiaţi bucăţi cu grosimea de 2 cm din aluatul rulat şi puneţi-le pe o tavă cu hârtîe de gătit.

Stropiţi fiecare palmier cu lapte, apoi pudraţi-i cu zahărul rămas. Lăsaţi desertulla cuptor timp de 20 de minute.

 

 

Pofta buna!

 

 

 

 

 


poate iti place si:

Palmieri cu ardei copt, nuci si branza de capra

Palmieri dulci

Aceste produse de patiserie cu un aspect deosebit se fac din acelaşi aluat de foitaj, cu drojdie şi unt, care se foloseşte şi pentru prepararea croasanţilor, a celebrului pairi au chocolat şi a altor delicatese similare. Primii palmieri au fost produşi la începutul secolului XX, la Paris. Aluatul se prelucrează după aceeaşi metodă care se […]

 

Palmieri cu ardei copt, nuci si branza de capra

Palmieri cu sos de zmeura

O reteta delicioasa de palmieri cu:foitaj, zmeura, mure, zahar tos, lamaie, scortisoara, zahar vanilat, ou, frisca. Ingrediente: un pachet aluat de foitaj 300 g zmeură 200 g mure 200 g zahăr tos o lămaie două linguriţe de pudră de scorţişoară două pliculeţe zahăr vanilinat un albuş de ou frişcă   Mod de preparare: Jumătate din […]

 

 

Pofta buna!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.