Palmieri cu ardei copt, nuci si branza de capra

Printeaza

Se incinge cuptorul la 200C gaz6. Se intinde o bucata de aluat foitaj de 500 g. Se intinde 100 g branza de capra tartinabila peste aluat. Se toaca grosier 200 g de ardei copti, de la borcan, si 50 g miez de nuca; se pune peste branza.

Se ruleaza o margine a aluatului spre centru, apoi si cealalta margine, astfel incat cele doua sa se intalneasca la mijlociu. Se taie sulul dublu in 20 de felii, se asaza pe o tava si se coc 10-12 minute pana ce prind o culoare aurie.

Palmieri cu ardei copt, nuci si branza de capra

Palmieri cu ardei copt, nuci si branza de capra

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.