Painişoare umplute cu şuncă cu garnitură de salată verde

Printeaza

Painişoare umplute cu şuncă cu garnitură de salată verde

Ingrediente:Painişoare umplute cu şuncă cu garnitură de salată verde

  • 24 painişoare
  • 220 g şuncă
  • 9 ouă
  • sare
  • piper alb
  • 100 g unt
  • 4 linguri lapte
  • 3 salate
  • 30 g ulei
  • 1 1/2 lingură oţet
  • 150 g caşcaval

 

Mod de preparare:

Ouăle se bat cu telul, se adaugă sare, piper şi laptele. Şunca se taie julien, se sotează cu unt şi peste ea se toarnă ouăle bătute şi se amestecă pînă ce se fac ouă jumări.

La urmă se pune caşcavalul ras.

Se umplu painişoarele sco­bite şi se pun căpăcelele. Se servesc fierbinţi cu salată verde .

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.