Painişoare umplute cu heringi

Printeaza

Painişoare umplute cu heringi

Ingrediente:Painişoare umplute cu heringi

  • 24 pîinişoare
  • 3 heringi
  • 3 lapţi
  • 3 fire ceapă verde,
  • 80 g ulei
  • piper
  • 3 ouă
  • zeamă lămîie
  • 1 legătură mărar
  • 1 salată

 

Mod de preparare:

Din peşte se fac fileuri şi se taie julien. Lapţii se toacă şi se amestecă cu uleiul, ceapa, mărarul şi 3 ouă fierte (8 minute) toate tăiate mărunt.

Se amestecă peştele şi cu compoziţia de lapţi, se pune la urmă piperul şi se umplu pîinişoarele scobite, se pun căpăcelele şi se servesc pe foi de salată.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.