Painici umplute cu ton

Printeaza

Painici umplute cu ton din: faina, lapte, ulei, oua, smantana, praf de copt, cascaval, ton, patrunjel, morcov, sare, piper.

Ingrediente:Painici_umplute_cu_ton

Pentru aluat:

  • 500 g faina
  • 100 ml lapte
  • 50 ml ulei
  • 3 oua
  • o lingura smantana
  • un plic praf de copt
  • 100 g cascaval ras

Pentru umplutură:

  • 300 g ton
  • cateva fire de patrunjel
  • un morcov
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Pentru aluat, toate ingredientele se amestecă bine. Se formează bile din care se modelează pâinicile si se coc timp de 30 de minute în cuptorul încins în prealabil.

Tonul din conservă se scurge bine si se amestecă apoi cu sare, piper, morcov dat pe răzătoarea mică si pătrunjel tocat mărunt.

Se amestecă foarte bine.

Se scot pâinicile rumene din cuptor, se lasă puţin să se răcească, apoi se taie pe mijloc si se servesc împreună cu pasta de ton.

Painici umplute cu ton

Painici_umplute_cu_ton

 

 

 

 

 

 

Pofta buna!

 

 

 

 


poate iti place si:

Paine surpriza cu vitel si ton

Paine surpriza cu vitel si ton

Paine surpriza cu vitel si ton din: paine, carne de vitel, ton, oua, smantana, ceapa, sare, verdeata, unt, sare, piper. Ingrediente: 1 pâine mare 200 g carne de viţel 200 g ton 2 ouă 1 lingură cu smântână 2 cepe sare 3 linguri verdeaţă tocată 2 linguri cu unt sare piper   Mod de preparare: […]

 

 

Pofta buna!

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.