Painici umplute cu kaizer si branza emmental

Printeaza

Painici umplute cu kaizer si branza emmental din: faina, drojdie, apa, ulei de masline, sare, kaizer, branza emmental, parmezan, busuioc.

Ingrediente:

  • 600 g făină
  • 10 g drojdie
  • 300 ml apă caldă
  • 5 linguri de ulei de măsline
  • 1 lingură de sare

Pentru umplutura:

  • 120 g kaizer afumat
  • 100 g brânză emmental
  • parmezan ras (optional)
  • frunze de busuioc

 

Mod de preparare:

Pune într-un castron făina cernută, drojdia şi sarea. Încorporează apa caldă, amestecând continuu.

Adaugă uleiul şi frământă un aluat moale. Lasă-l la crescut în timp ce pregăteşti umplutura.

Taie kaizerul cubulete şi brânza felii subtiri. Întinde aluatul pe blatul înfăinat şi modelează patru sfere.

Întinde pe fiecare ca să obtii o formă pătrată. Aşază pe o jumătate de pătrat feliile de emmental şi cubuletele de kaizer.

Pune parmezan ras dacă nu doreşti să adaugi sare.

Înveleşte ca să formezi un dreptunghi. Crestează până ajungi la umplutură şi coace 45 de mi-nute.

Serveşte pâinicile calde, ornate cu busuioc.

Painici umplute cu kaizer si branza emmental

Painici_umplute_cu_kaizer_si_branza_emmental

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Pofta buna!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.