Paine umpluta cu piept de curcan

Printeaza

O reteta de paine umpluta cu piept de curcan din: paine taraneasca, branza de vaci, piept de curcan, pasta de masline, ruccola si muraturi.

Ingrediente:Paine umpluta cu piept de curcan

  • 1 pâine ţărănească rotundă
  • 175 g brânză de vaci
  • 300 g piept de curcan fiert şi tăiat cubuleţe
  • 2 linguri pastă de măsline (de la borcan)
  • 50 g ruccola
  • 150 g murături (de la borcan)

Mod de preparare:

Se taie un căpăcel de la pâine, corespunzător sfertului supe­rior. Se scobeşte pâinea în partea de jos. Se amestecă brânza de vaci cu pieptul de curcan.

Partea de pâine scobită se unge cu un strat subţire de pastă de măsline; deasupra se aşază frun­ze de ruccola.

Se umple cu straturi succesive de cremă de brânză şi de murături; se acoperă cu frunze de ruccola.

Deasu­pra se aşază căpăcelul de pâine, se presează şi se înfăşoară totul strâns în folie transparentă. Se dă la frigider cca 1 oră.

Paine umpluta cu piept de curcan

Paine umpluta cu piept de curcan

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.