Paine prajita frantuzeasca

Printeaza

Paine prajita frantuzeasca din: lapte de soia cu vanilie, Sucanat, faina de in, condimente, vanilie, paine integrala, fructe, sirop.

Ingrediente:Paine prajita frantuzeasca

  • 1 cană de lapte de soia (sau migdale) cu vanilie
  • 1 lingură de Sucanat
  • 2 linguri de făină din seminţe de in (neamestecată cu apă)
  • 1 1/2 linguriţe de condiment pentru plăcinta de dovleac
  • 1 linguriţă de extract de vanilie
  • 8 felii de pâine de grâu integrală
  • fructe proaspete şi sirop, pentru decor

 

Mod de preparare:

Se amestecă laptele, Sucanat, pulberea de înlocuitor de ouă, condimentul pentru plăcinta de dovleac şi extractul de vanilie într-un bol mare, pentru prepararea compoziţiei.

Se înmoaie scurt o faţă a feliei de pâine în compoziţie şi apoi se repetă cu cea de-a doua faţă.

Se prăjesc feliile de pâine într-o tigaie care nu lipeşte la foc potrivit spre mare, până când pâinea capătă o culoare arămie închisă.

Se serveşte cu fructe proaspete, conservate sau cu sirop.

 

 

Pofta buna!

1 comentariu

  1. Angela Constantin

    Este buna pentru dimineata

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.