Paine prajita cu legume si sunca

Printeaza

Paine prajita cu legume si sunca de Praga

Ingrediente:Paine prajita cu legume si sunca

  • 2 ardei grasi (unul rosu, unul galben)
  • 2 dovlecei taiati felii
  • 4 linguri ulei
  • 1 paine
  • 2 catei usturoi
  • 50 g sunca Praga taiata fasii

 

Mod de preparare:

Se incinge cuptorul. Se pune in tava de la aragaz ardeii taiati fasiute si dovleceii.

Se pun 2 linguri de ulei, se asezoneaza si se dau la cuptor 30 de minute. Se taie paine in 8 felii groase care de asemenea se prajesc in cuptor.

Se freaca cu cei 2 catei de usturoi, se stropesc cu alte 2 linguri ulei apoi se aseaza legumele si fasiile de sunca.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.