Paine prajita cu crema de branza si peste

Printeaza

Amesteca 350 g macrou afumat, coaja rasa si zeama de la 1/2 lamaie, 4 linguri smantana degresata, 2 linguri capere tocate, 1 lingura marar tocat.

Asezoneaza bine si mai adauga zeama de lamaie daca e cazul. Da la frigider pana servesti.

Unge cu ulei de masline o bagheta, taiata in 12 felii, pe fiecare parte. Pune pe grill sau pe gratar pana devine crocanta.

Intinde pasta de peste pe felii de paine si orneaza cu untisor sau marar.

Paine prajita cu crema de branza si peste

Paine prajita cu crema de branza si peste

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.