Paine mozaic

Printeaza

 Paine mozaic

Ingrediente:Paine mozaic

  • o pâine lungă sau rotundă
  • 2-3 cartofi
  • 20 de măsline (fără sâmburi)
  • 2-3 castraveciori în oţet sau muraţi
  • 1/2 sfeclă fiartă
  • 1/2 scrumbie fără oase (tăiată fâşii)
  • puţin ulei
  • 1/2 pachet margarină

 

Mod de preparare:

Tai franzela în două şi îi scoţi miezul. Cartofii îi fierbi în coajă şi îi tai cubuleţe. Castraveciorii îi tai cubuleţe, sfe­cla o fierbi şi, de asemenea, o tai cubuleţe.

Scrumbia o dezosezi şi o tai feliuţe. Amesteci într-un castron cartofii, măslinele, castraveciorii, scrumbia, margarina şi la urmă adaugi sfecla.

Umpli jumătăţile de pâine cu acest amestec şi le dai la rece. Le tai a doua zi în felii.

 

Poftă bună!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.