Paine de secara cu masline si branza

Printeaza

Paine de secara cu masline si branza din: paine de secara, unt, lapte, pasta de tomate, branza dulce de vaca, branza topita, branza de capra, masline, ardei gras, patrunjel si boia iute.

Ingrediente:Paine_de_secara_cu_masline_si_branza

  • paine toast de secara (1 franzela)
  • 100 g unt
  • 50 ml lapte
  • 50 g pasta de tomate
  • 200 g branza dulce de vaca
  • 250 g branza topita
  • 50 g branza de capra
  • 150 g masline
  • 1 ardei rosu gras
  • 1 legatura untisor
  • 1 legatura patrunjel verde
  • 1/2 lingurita boia iute

 

Mod de preparare:

Tai franzela pe orizontala in patru felii. Partea de jos o ungi cu unt si cu pasta de tomate. Deasupra pui 100 g branza dulce si masline taiate.  A doua felie o ungi cu unt şi o în­torci peste măsline. Peste ea întinzi brânza topită, pre­sari untişor tocat mărunt şi pui re­stul de brânză dulce. A treia felie o ungi cu unt şi o pui deasupra.

Amesteci brânza de capră, lap­tele, pătrunjelul şi boiaua iute şi întinzi pe pâine crema. Ardeiul roşu îl tai fideluţă şi îl pui peste amestecul de brânză. Bu­cata superioară o ungi cu unt şi o pui peste sandviş, înfăşori totul în folie şi dai la rece 2-3 ore.

Paine de secara cu masline si branza

Paine_de_secara_cu_masline_si_branza

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.